10 jaar minilu.nl

Het grote jubileumspel

In 2019 viert minilu.nl, de slimme webshop voor praktijk- en laboratoriummaterialen, zijn tienjarig jubileum. Dat doen we met een fantastische prijsvraag. Met mijn grote jubileumspel kun je een reis naar New York winnen voor je hele team. Daarnaast geven we nog duizenden andere prijzen weg.

Alle praktijk- en laboratoriumteams die willen meedoen met het jubileumspel kunnen zich nu aanmelden met hun minilu-klantgegevens. Als je nog geen minilu-klant bent, moet je je eerst registreren in de webshop. Natuurlijk zijn er wel een paar regels: Je hoeft alleen maar van maart tot november een maandelijkse opgave op te lossen of een van de extra opdrachten uit te voeren op www.minilu.nl/gewinnspiel. Elke juiste oplossing levert je punten op. Begin december 2019 trekken we de winnaars uit alle teams die het minimale puntenaantal voor de hoofdprijs hebben behaald.

Tip: abonneer je meteen op mijn nieuwsbrief. Dan laat ik het je weten als er nieuwe opdrachten voor de prijsvraag, jubileumaanbiedingen en evenementen zijn.

Veel succes! Je minilu

Doe nu mee!

Bestaande klant? Hier aanmelden:


Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Om mee te kunnen doen met de prijsvraag, heb je een minilu-klantaccount nodig. Registreer je hier als je nog geen account hebt.

Registreren

Volg me ook op:

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Dit kun je winnen!

1e prijs

New York, New York!

De hoofdprijs van mijn jubileumspel is een lang weekend in een van de meest fascinerende steden ter wereld: New York. Bewonder de Big Apple vanuit een helikopter, bezoek een Broadway-show en ga lekker shoppen – inclusief vlucht en luxe hotel.

2e tot 4e prijs Roze pauze

De personeelsruimte van drie praktijken en laboratoria krijgen een stijlvolle make-over in de onmiskenbare minilu-look. Gecertificeerde architecten uit mijn eigen netwerk maken er een flitsend geheel van.

5e tot 14e prijs: minilu nodigt je uit aan tafel...

...die is gedekt met servies in de betoverende minilu-stijl. Tien praktijken of laboratoria krijgen een prachtig servies voor zes personen, compleet met bijpassende placemats. Smakelijk eten!